Udgivet i Artikelkatalog

Betal mindre for din strøm med disse 3 tips

Af Skumringsrelæ.dk

Elpriserne stryger i vejret som aldrig før. En stigende inflation samtidig med en kraftig stigning i energipriserne gør det nødvendigt for de fleste at overveje, hvordan man bedst muligt kan spare på regningerne.

Har du styr på dit elforbrug?
Ved du hvordan, du kan betale mindre for din strøm?

Så få tre gode tips her og inspiration til, hvordan du kan minimere din elregning og spare penge måned efter måned.

Årsagen til prisstigninger på naturgas kan forklares ved mindre naturgaslagre og udfordringer med forsyning af naturgas fra Rusland.

Så jo, alle bliver ramt af de stigende energipriser. Få 3 gode tips til at betale mindre for din strøm her.

Undersøg om du kan købe el billigere ved et andet selskab

Der kan være prisforskelle på el i markedet, der gør, at det kan betale sig at skifte elselskab. For elselskaberne er forbrugernes jagt efter besparelser nemlig et vindue til at tiltrække nye kunder.

Så der kan sagtens være attraktive kampagnetilbud fra elselskaberne i konkurrencen om at vinde nye kunder. Start med at få overblik over, hvad du betaler for el i dag hos dit nuværende elselskab.

Herefter kan du sammenligne priser i markedet og måske være heldig at få et godt kampagnetilbud på billigere el som en fastprisaftale over nogle måneder.

Det vil sige, at prisen på el låses fast i en periode, uanset hvor meget elprisen stiger.

Brug et skumringsrelæ og tilpas dit strømforbrug efter dit behov

Kender du til det at have udendørs lamper tændt om dagen, fordi du glemte at slukke for det? I sådanne situationer bruger du strøm, selvom der ikke er behov for det. Med et skumringsrelæ kan du spare på strømmen.

Et skumringsrelæ er en lille boks, som monteres udvendig på bygningen. Når det begynder at blive mørkt udenfor, tænder skumringsrelæet automatisk for dine udendørs lamper, som er forbundet til relæet.

Om morgen, når lyset bryder frem igen, slukker skumringsrelæet for lamperne. Så slipper du for at huske at tænde og slukke dine udendørs lamper. Det er smart, og du sparer på strømmen.

Sluk for strømmen, når arbejdsdagen er slut

Har du en virksomhed med flere medarbejdere, eller en familie med mange medlemmer, er der helt sikkert meget strøm at spare. De fleste medarbejdere er vant til at gå hjem uden at forholde sig til strømmen.

Men hvis du beder alle medarbejdere om at slukke helt for standby på computerne og strømmen på stikkontakterne, så er der meget at spare. Involver dine medarbejdere i tiltag for at spare på strømmen.

De gode vaner med at slukke for apparater og generelt at skrue ned for forbruget, som mange indfører derhjemme, kan de med fordel tage med sig på arbejde. Alle har en stor interesse i at spare på strømmen.

Det en fælles opgave både for arbejdsgiver og medarbejdere (eller hele familien) at være bevidste om at slukke for strømmen, når arbejdsdagen er slut.

Andre god tips til at spare på strømmen

Der findes mange andre gode tips til at spare på strømmen. Du kan indstille dine apparater til at være strømbesparende og huske at slukke for standby om aftenen, så de ikke trækker strøm en hel nat, hvor ingen bruger dem.

Derudover kan du opnå strømbesparelser ved at udskifte alle pærer i lamperne til elsparepærer.

Find det du mangler på skumringsrelæ.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 52 produkter fra mere end 18 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 175 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-06-14 08:44:56.

2
Produkttyper
52
Produkter
5
Brands
18
Forhandlere
175
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.